Evveet, Bodrum’dan
getirdiğim, ellerimle topladığım, o ekşi kırmızı erikleri en sonunda marmelat
yaptım,J Bence Muhteşem oldu, mayhoş bir tadı var. Tabii eşim çok ekşi
şeyleri ne yazık ki sevmediğinden, marmeladı değerlendirme düşünceleri içine
girdim, veee Ponçik tarifi buldum, hem de marmelatlı JJ Cumartesi, hazır misafirim geliyorken onlara yapayım istedim.. İlk
kez mayalı hamur yaptım diyebilirim ve başarılı da oldu gibi JJ Yorumlarda olumluydu. Tabii bunun yanına ev yapımı Limonata( Yeşil
elmalı ve taze naneli) . Limonatanın fotosunu çekmeyi unutmuşum, çok
beğenildiği için bir dahaki sefere çekip koyacağım. :)
Gecenin special
food’u “Fırında Mantarlı, Kaşarlı Pilav: Gelik Pilavı” diyebiliriz. Kendi uydurmam
diyebiliriz, :) eminim bir çok kişi tarifini yapmıştır ama içinde tarçın'ı,
karabiber'i ve şeker'i kendime özgü diyebilirim...
denizle iyice zıvanadan çıktınız siz yemek yemek derken kendi spesyal tariflerinizle ahaha hayranım size yaa:D
YanıtlaSilama bugunki kurabiyen de nefisti bebek;)
Durumun özeti:
YanıtlaSilEşim açısından; durmak yok, yeni yemekler yapmaya devam.
Benim açımdan; durmak yok, kilo almaya devam :)
Not: Bu yorumu yazdığım sırada mutfaktan nefis kokular geliyordu.