31 Ekim 2012 Çarşamba

Sanal Dostlarım, Hepinize Teşekkürler...

 
Blogum da 50. yazımı yayımladım bugün. Çok hoş bir duygu. Bu blog'da yemek tariflerimin, yazılarımdan çoğunlukta olabileceğini aslında başlangıçta düşünmemiştim. Ama  Canım Cahide Ablamdan sonra, sürekli yeni yemekler deneme isteğim arttı ve tabiiki de sizlerle paylaşma isteğim...


Hele günden güne artan okuyucu, takipçimi görmek, beni o kadar mutlu ediyor ki anlatamam. İletişim artık o kadar sanallaştı ki, ama bu sitelerimiz, bloglarımız sayesinde biz bu Sanal ortamı o kadar sıcaklaştırabiliyoruz ki, samimiyetimizle, duygularımızla, paylaşımlarımızla. Bana bir yorum geldiği zaman hemen cevap vermeye çalışıyorum, bir de Cahide Ablamı düşünüyorum, canım herkese cevap yazmaya kalksa, günü biter, ailesiyle, ev işleriyle ilgilenemez, mazallah :):)
Onun sayesinde sayfama girip, yazılarımı gören, tariflerime göz atan tanımadığım, kardeşlerim, dostlarım, hepinize bugün çok teşekkür etmek isterim. Hayatı bu sıcak paylaşımlarımız bir nebze de olsa anlamlı kılıyor, en azından benim için öyle.
 
Bundan sonra, sırada olan yemeklerimi sizlerle en kısa zamanda paylaşıyor olacağım, yemeklerimin dışında arada sizlerle yazılarımı da paylaşmaya devam ediyor olacağım, inşallah.
 
Sevgiyle, dostlukla ve huzurla kalın...

6 yorum:

  1. Canımsın...Daha nice güzel paylaşımlarda buluşuruz inşaAllah. Öpüyorum o tatlı yanaklarından...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah razı olsun Ablacım, ağzına sağlık...Bu arada Kelime Doğrulamasını kaldırdım :)

      Sil
  2. Nice güzel paylaşımlarınız devam etsin..Ben blogunuzu blogger dan takip mek için sağ tarafta izleyici ekleme kısmını göremiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alev hanım, ayarlardan baktım ama izleyici ekleme kısmını keşfedemedim maalesef, yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.

      Sil
    2. Tuğba hanım Blogger Yerleşim bölümünden Gadget Ekle i seçiyorsunuz, ilk açılan Temel sayfada aşağıya doğru inin 9. sırada İzleyiciler kısmının sağındaki mavi artıya tıklarsanız izleyici kısmı eklenmiş olur.

      Sil
    3. Teşekkürler, hallettim :)

      Sil