14 Kasım 2012 Çarşamba

Özcan Deniz'den Evim Sensin!



Geçtiğimiz Cumartesi Birnur ve Koray ile sinemaya gitmeye karar verdik. Koray'ın ısrarlarına dayanamayıp ağlayacağımı bile bile :) 4'ümüz birlikte baktık ki biletler alınmış, içeriye giriyoruz, dedim ki; "mendillerimi hazır edin." :)

 

Özcan Deniz'in oyunculuğunu Asmalı Konak'tan beri severim. Fahriye Evcen'e de Yaprak Dökümü'nden bu yana sempatim vardı, gerçekten çizgileri olan, hanım hanımcık bir oyuncu. Bence çift olarak da birbirlerine çok yakışıyorlardı. Bu filmde de oyunculuklarını ikisi de konuşturmuş. Kim ne derse desin, ben dahi izlerken, "azcıkk saçma mı acaba" dedim ama, onların duyguları içerisinde o kadar kayboldum ki, Özcan' ı da Fahriye'yi de buradan ALKIŞ lıyorum...

Bazen başka hayatlarda yoğurulur, kavrulur, empati kurar, yok oluruz. Sanırım bu filmde de bunu hissettim. 2 saat boyunca ağladım, çıktığımda da kendimi dışarı zor attım, etrafıma baktığımda benim gibi o kadar çok insan gördüm ki, "Özcan Deniz, eline sağlık!" dedim, kendisini yürekten takdir ettim... Bence Türk Sineması oldukça iyi yol almakta, Ata Demirer, Çağan Irmak vb...hepsini severek izliyorum.

Kimsenin benim yaptığım reklama ihtiyacı yok, bugün bir köşe yazısında "biz neden hep kusur arıyoruz, gayette başarılı bir filmdi." diye yazmış, bunu görünce aynısını ben de sizlerle paylaşmak istedim.

Yakın bir kız arkadaşıma, çok iyi bir filmdi, ama gideceksen sinirlerin bozuk olduğu bir zamanda gitme, daha da üzgün çıkacak ve bunalım yapacaksan gitme diye nerdeyse yalvardım :( Çünkü azcık sağlam olmak da fayda var bu filmi izlerken, benim gibi göz yaşlarına hakim olamayacaklar varsa, muhakkak yanınıza birini alıp gidin :) ki belki çekinir daha az ağlarsınız. :)

Ama Hayat bu, içinde sevinç de var gözyaşı da... Herşey bizler için.

Umarım gözyaşlarınız hep mutluluktan olsun.

Sevgiyle kalın...

 

3 yorum:

  1. Tuğbacım, cumartesi akşamı dağıldım.Hatta sinemadan sonra bile ara ara ağladım.Dediğin gibi zaten duygusal yoğunluğum fazla bu sıralar o da üzerine olunca hıçkıra hıçkıra saatlerce ağladım.Bende kutluyorum Özcan'ı.Ellerine, emeğine sağlık.

    YanıtlaSil