11 Haziran 2012 Pazartesi

Hafta sonunda notlar;





Cumartesi; geç uyanıldı, yuppi JJ Akşama hazırlanıldı, öncesinde Sydney’deki Gül ablam ve Erhan Türkiye'ye gelmişlerdi, onlarla kısa bir buluşma gerçekleştirdik, sonrasında Aya İrini’ye Tekfen Flarmoni Orkestrası’nın Konserine gidildi. Bence herkesin bir kez denemesi gereken farklı bir deneyim, çok hoştu, Kemençe, Bağlama, Ney, Kanun ve Ut eşliğinde hazırlanan bir müzik ziyafeti. Eşim ve ben çok beğendik.

Pazar’a gelince sabah yapılan güzel bir kahvaltı sonrası, Cahide’nin sitesinden keşfettiğimiz Patatesli Tepsi Poğaçası ve Çilekli Kek’i denedim, ikisi de muhteşem oldu bence J Denemenizi tavsiye ederim..


2 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Birşey hariç sana tamamen katılıyorum birtanem. Flarmoni orkestrasını "eşim ve ben çok beğendik" diye yazmışsın. Hatırladığım kadarıyla konserin ilk yarısı bittiğinde çıkmamız için ısrar eden ve ikinci yarısını benim hatırım için izleyen sendin. Durum böyleyken konseri çok beğendiğini söylüyorsan, tamamını canı gönülden izlediğin konserler için nasıl bir tabir kullanırsın artık :) Sevgimle kal.

    YanıtlaSil